Gratis bezorgd

Voor 16:00 besteld, morgen in huis*

STONE-ISLAND

 

  • Toont 1–20 van 58 resultaten

  • Filter
1 2 3

STONE ISLAND          

Stone Island staat bekend vanwege de materiaalkeuzes en verschillende verftechnieken. De bewerking van de stoffen wordt door niemand anders gebruikt. Naast eigenheid zijn ook functionaliteit en kwaliteit erg belangrijk voor de collecties van dit merk. Bij JL Sportswear vind je een grote collectie Stoney. Denk hierbij aan de kwalitatieve jassen en truien. Maar ook voor een tshirt of short ben je bij JL Sportswear aan het juiste adres.

Stone Island werd opgericht in 1982 in de buurt van Modena. In 1993 nam Carlo Rivetti alles over. De collecties van dit merk bestaan altijd uit onverwachte combinaties van verschillende verftechnieken en gebruikte materialen. Stoney bundelt ervaring, technologie en vakmanschap met als resultaat 60.000 verschillende verf methoden. Op deze manier weten ze zich met elke collectie te onderscheiden van de rest en is het merk op dit moment uitermate populair.

HET LOGO VAN STONE ISLAND

Stone Island staat niet alleen bekend om de behandeling van haar kleding. Ook de logopatch van het merk is erg bekend. De patch met logo in de vorm van een kompas is altijd te vinden op linkermouw of linker broekspijp en is daardoor erg herkenbaar.

SOFTSHELL JASSEN

De softshell jas is al een aantal seizoenen lang niet meer weg te denken uit de collecties van Stone Island. Deze jas past perfect bij het Nederlandse klimaat. Softshell jassen worden gemaakt van waterafstotend en ademend materiaal. Daardoor zijn deze jassen erg comfortabel en multifunctioneel. Het is daarom dan ook logisch dat de softshell jassen tot de klassieke items van Stone Island gerekend kunnen worden. De softshell jassen zijn er in verschillende varianten en te verkrijgen bij JL Sportswear.

SHOP SOFTSHELL JASSEN

logo Jurgen langezaal

Copyright © 2019 JL Sportswear

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring